Sevgili Nasuhi ALBULAK Üstadın Tasarımı ile hazırlanmış olan Şehirlerimize göre balık takvimini sizlerle paylaşıyorum. Emeği geçen sevgili Nasuhi ALBULAK Üstada saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum, emeğinize sağlık sevgili üstad.
Cevap: Şehirlerimize Göre Balık Takvimi Paylaşımın için teşekkürler. İstanbul için listeye bir göz attım. Sinarit balığı için nesli azalan veya yok olan türler olarak geçiyor. Aslında Uskumru , levrek ,kılıç ve orkinos gibi balıklar da artık yok olmuş durumda. Aşırı avlanmanın etkileri çok büyük olsa bile , deniz trafiği ve çevre kirliliği de bu balıkların göç yollarını etkileyen faktörler.
Cevap: Şehirlerimize Göre Balık Takvimi Her ikinizede Teşekkürler Sayın Ağabeylerim....AlkışAlkışAlkış
Cevap: Şehirlerimize Göre Balık Takvimi Paylaşım için teşekkürler, Geçmişten günümüze kaybettiklerimizi anlamak adına iyi bir kaynak olmuş. İstanbulda en son ne zaman Levrek,sinağrit,mercan,Hani,Kolyos,Uskumru,kılıç,orkinos avladınız bir düşünelim bakalım. Ben Levrek dışındakileri avlayan tanımıyorum kendi adıma Yazık olmuş kaybolan türlere. Böyle giderse çocuklarımız bizim görebildiğimiz 3-5 türü de göremeyecekler ...
Cevap: Şehirlerimize Göre Balık Takvimi Arşiv niteliğinde bir çalışma olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Cevap: Şehirlerimize Göre Balık Takvimi abilerin en güzeli ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş ama benim denize ve kendime sözüm var; Levrek Varsa Gerisi Teferruattır. ne yapayım çok seviyorum hele bir de 3kilo ve üstü oldumu o avın tadından yenmez. CEMEKO duy sesimi
Cevap: Şehirlerimize Göre Balık Takvimi bu bilgilendirme için önce Nasuhi ALBULAK beye daha sonrada bizimle paylaşam İsmail abiye teşekkür ederim. ben çok şanslı birisiyim galiba yada çok şanssız. ne Muğla iline nede İzmir iline dahil olamıyorum bizim buralarda neler var acaba