İzmir’ de kaçak avlanan balıkçılar, amatör olta balıkçılarının teknesini ortadan biçti! Sabahın ilk saatlerine İzmir’de, sahildeki Yaman otelinin çatısında; adamın birinin yarı çıplak vaziyette avazının çıktığı kadar “Adalet istiyorum arkadaşımı kurtarın!” diye bağırdığını gören otel müşterileri hemen 155 polis imdat’ı aradılar. Devamı için tıklayın...
Cevap: Olacağı buydu! -1 Çok üzücü bir durum ! haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu. Ne yazacağımı bile bilmiyorum. Yazıklar olsun !!!!
Cevap: Olacağı buydu! -1 Bunlar insan olamazlar bunların Allah ........................ versin.Kökleri kurusun inşallah.
Cevap: Olacağı buydu! -1 Hem kaçak avcılanacaksınız.Hemde Amatör balıkcı teknesini biçeceksiniz.Yani her türlü katliamı yapacaksınız.Yazıklar olsun...... Kazazede dostlarımıza çok geçmiş olsun.......
Cevap: Olacağı buydu! -1 Sevgili arkadaşlar sizin için bu haberin peşini bırakmadım, neler öğrendim neler! Yarın size ikinci haberimi, öbür gün üçüncü ve konuyla alakalı son haberimi vereceğim kısmetse. Duyarlılığınız için teşekkür ederim...
Cevap: Olacağı buydu! -1 sevgili talip abicim yazıyı okuyunca tüyelirm diken diken oldu. böylesi bir şe...sizlik affedilemez. bunlara edilecek küfür az gelecektir. aceba mevzu içinde adı geçen başkomiser İ.E. bu hayvanları yakalamayı başardımı? bilgin varmı?
Cevap: Olacağı buydu! -1 elleri dert görmesin inşallah.AlkışAlkış İ.E.'yi seviyorum bu yazının devamı gelecek sanırım.
Cevap: Olacağı buydu! -1 Bunu yapanlar insan sıfatından çıkmış kişilerdir kesin...Kimse ekmeğini kazanırken böyle şeylere kalkışmamalı...Bunu yapanların en kısa zamanda yakalanarak cezalanmasını istiyorum...Haber için ayrıca Talip abime teşekkürler...
Cevap: Olacağı buydu! -1 Ne diyeceğimi bilemiyorum ... Profesyonel balıkçılar artık çirkin yollara da baş vuruyorlar yazıklar olsun...
Cevap: Olacağı buydu! -1 Talip abi bu önemli konuyu bizlerlen paylaştıgın için emegine saglık çok üzücü olay arkadaşına birşey olmamıştırinşallah inşallah adalet yerini bulur fırtınada inşallah onlarında tekneleri parçalansın.
Cevap: Olacağı buydu! -1 Hiç birşey olmadı sevgili Zafer kardeşim hepsi turp gibi. Allah ben affetsin