(Suzuki 6 hp )hem satıyorum, hem alıyorum(fiyatı da düşürdüm) Elimde henüz 11 aylık 6 hp 4 zamanlı uzun şaft suzuki motorum var. Hani garaj arabası derler ya, onunu gibi garaj motorudur. 7 veya 8 kez balık avı için kullandım. İlk yağ değişimini geçen ay yaptım. Çizik bile yok yani motorumda. Fiyat olarak 2.700 TL düşünüyorum. 6 Hp motorlar içinde en büyük silindir hacmine sahip motordur. 1,5 - 2 litre benzinle akşama kadar av yapabiliyorum. Teknemi büyüteceğimden bu motorumu satmak veya 9,9 ile 15 hp gücündeki motorlarla takas ta yapmayı düşünüyorum . Tam olmasa da istediğim gibi bir motor buldum sayılır. Onun için acil satmam gerekiyor. Bilgisi ve duyumu olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Hepimize rastgele.
Cevap: hem satıyorum, hem alıyorum Amin. Siz dostlar da çevrenizden araştırırsanız çok iyi olacak. Kim bilir belki o zaman trofe avlara da imza atarım. kiki
Cevap: hem satıyorum, hem alıyorum Ali Rıza Bey, Tam bende o ayrımdayım işte. Bu motorun yakıt ve sessizliğinden çok memnunum. Hala 2 mi 4 zamanlı mı diye düşünüyorum. İlginize teşekkür ederim.
Cevap: hem satıyorum, hem alıyorum Tavsiyem kesinlikle 4 zamanlı . Nedeni ise bu yıl bittikten sonra yeni yasalar gereği 2 zamanlı motorların ellerinde olanların kullanımı prfoblem değil ama satışı kesinlikle olmayacak yasaklanacak. Bilgine....
Cevap: hem satıyorum, hem alıyorum Haklısınız Ferit bey. Önce motorumu satayım, sonrası için yine konuşuruz. İlginize teşekkürler.