1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Gökova maceramız.

'M. Rauf USLUER' forumunda rauf tarafından 16 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. rauf

rauf ÜSTAD ÜSTAD

Alınan Beğeniler:
    13
    Ödül Puanları:
    2
    Web Sitesi:
    Bütün arkadaşlarıma Marmaris Hisarönünden selamlar.Bu sene benim acımdan bu bölge verimsiz bir balık sezonu yaşıyor haliyle bizdende sizlere şöyle ağız tadıyla bir av güncesi gelmiyor:no:.
    Neyse konuya girelim uzunca bir süredir esen kuvvetli rüzgar hatta fırtınamsıda diyebiliriz:no:kampta öylece oturup dururken kampın sahibi Rauf abi kefala gidelim diye teklifte bulununca 4 arkadaş MACERA!! olsun hic olmassa diye balıklama!! atladık yolculuk güzel manzaralar eşliğinde 45 dakika kadar sürdü.Sonrasında 200 metre takım taklavat yüklenerek nihayet av bölgesine HASIL!!:lol:eek:lduk.Sonrası soğan dolması VİDEODAN devam.....

Av 1 yalandırma(yalederma) 2 Kefal ile sonlandı Rüzgar o kadar kuvvetli idiki anca 3 saat dayanabildik.Yalandırmayı yalancı LEKARDA balıklarıda CORBA yapma kararı verdik:lol:. Bu arada av sahasının sahili inanılmaz cöp yığını doluydu Gökovanın karşı kıyısının ne kadar atık malzemesi!!!! cer,cöp pilastik Aklınıza ne gelirse o sahilde idi .Mustafaya sordum bu ne iştir arkadaş diye Ağbi bütün koylar böyle diye cevap aldım Şimdilik buradan bukadar SELAM KELAM VESSELAM:lol:

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 7 Kasım 2016
  2. ishak BALLICA

ishak BALLICA ÜSTAD ÜSTAD

Alınan Beğeniler:
    102
    Ödül Puanları:
    48
    Cevap: Gökova maceramız.

[DM]x14r5aw_gokova-maceramiz_sport[/DM]​

Abim benim, hava bağayı bir esiyormuş...Ama yine de elde olta deniz kenarında olmak çok güzel...:eek:

3. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:

En büyük balığı ben tutayım, onu da salamura yapayım, güzel söz Rauf abim ama görünen o ki salamuralıklar çıkmamış.:p

Hayırlısı abim, inşallah bundan sonraki avların önceki avların gibi bereketli ve trofelerle dolu geçer. Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.:)

4. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

Sevgili Üstadım,balık olmasa bile deniz kıyısında olmak bile güzel...
    Avlarınız her daim olması dileğimle,paylaşım için teşekkür ederim...

5. rauf

rauf ÜSTAD ÜSTAD

Alınan Beğeniler:
    13
    Ödül Puanları:
    2
    Web Sitesi:

Sevgili ishak biliyorsun benim pek kıyıcılığım yoktur ama arkadaşlar ile tadı!! baya iyi idi:lol:

İsmailcim aslında şu yaslancı salamura işi kefalden oluyorda iki tane cıkınca olmadı:lol: bende cıplaktan yaptım 2 gün sonra HACAMAT!!!:bleh1:edicezzz.

Cok teşekkürler Ayşe kardeşim.

6. Feridun35

Feridun35 Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

olsun abi güzel olan balığa çıkmak iyi avlar.

Bu Sayfayı Paylaş