merhaba türk balık avı ailesi; sizlere kendimce tasarlamış olduğum şamandıra yapımı ile alakalı bir paylaşımda bulunmak istedim... Beğeneceğinizi ümit ediyorum... hepinize bereketli avlar diler sağlıklı günler dilerim... işte hazırlamış olduğum videolar.... iyi seyirler.... not : yükleme esnasında problemler olduğu için 3 ayrı video ile yayınlanmıştır.. Not: Daha sonra birleştirilmiştir.. [YT]7gHAZCn4G4Y[/YT] saygılarımla...
sagolasın serdar hocam ...ben normal seklı ıle yukleme yaptım yuklenmedı dıye ...sagolasın şimdi duzelmıs ...tesekkurler allaha emanet ol
ben teşekkür ederim arkadaşlar çok fazla iyi olduğu söylenemez fakat el emeği olduğu için masrafsız kolay bir çalışma oldu hepinize sağlıklı günler dilerim...saygılar
Doğan harikasın emeğine sağlık, su üstünde nasıl duruyor görmek gerekli paylaşım için teşekkürler... İşte el işi göznuru...
Kardeşim emeğine sağlık harıka olmuş... El yapımı şamandıra .. İşte yaratıcılık... Paylaşım için teşekkürler..
Teşekkürler Doğan kardeş güzel bir anlatım vee iyi bir iş zor zamanlarda pratik olmanın bir ürünü tebrikler.