Merhaba TBA ailesi, bende bir albüm oluşturdum ve sevgili kardeşim İsmail ESENCAN ve benim çok özel resimlerimizde bu albümün baş köşesinde yerini almıştır. Bunu niye söylüyorum, biz iki günlük dost değil uzun yıllardır abi kardeşiz, aramıza anlamsızca nifak sokmaya, zoru gördüğü zaman kaçmaya çalışanlar bu resimleri görsünler ki, neden birbirimizi çok sevdiğimizi anlasınlar.! Hepinize sevgi ve saygıyla iyi seyirler.
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin Aytaç bey,gerçek dostluklar kelimelerde değil,kalplerde olmalı,çıkara dayanan dostluklar,bitmeye mahkumdur... Harika kareler ve paylaşım için teşekkür ederim...
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin Aytaç abi, gerçekten güzel bir albüm meydana gelmiş.Oğlum memolinin küçüklüğünü görünce sesli güldüm. Ne günlerdi be, sen kalk taa Mardin' den İstanbula gel, koca Marmara'yı dolaş ve bir tane bile balık yakalayama. Balık bahane, dostluk kardeşlik muhabbet şahane, teşekkürler sevgili ağabeyim, çok daha güzel albümlerde hep birlikte yer alabilmek ümidiyle.
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin İsmail , Turan seni misafir merasına götürdü kikikiki Hatırlarsan yanımıza kova bile almıştık. Boş kova ile eve dönmemek için o gün balıkçıdan balık almıştım Ama çok güzel tekne sefası yaptık. Fedai'nin 25 lahmacun yemesini hala unutmuyorum...
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin Sevgili arkadaşlar, Cenab ı Allah ım dostluk ve muhabbetiniz daim kılsın.
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin Önce dostluk kazanmalı,her kimlere mesaj gitmiş ise bunu bu yolla değil de onlarla olan foto albümünü koyun ki belki yeniden o dostluklar başlar.Bitirmek çok kolaydır dostlukları,önemli olan onu kazanmaktır.Çok değerli abilerim özür dileyerek bende acizane fikirlerimi yazdım.Burası dost meclisi olsun.Saygılarımla
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin Mehmet , İnan kimseye mesaj gönderdiğimiz yok. Site kurucu İsmail'le çok eskilere dayanan bir dostluğumuz vardır. O fotograf karelerinde yer alan kişilerle hala görüşüyoruz. Bizim burada anlatmak istediğimiz "forumlar da tanışıp bozulmayan dostluklara" yer verdik. Olur ya bu forum sitesinden bir şekilde ayrılsam o karelerde yer alan kişilerle aramda hiçbir problem olmaz. Forum dostluğu başkadır ama gerçek dostlar zaten ayrılmaz...
Cevap: Bu albümde benden TBA ailesine gelsin Ayşe hanım , Yazdığınız mesajın altına imzamı atarım... Alkış Benim elimde çok fotograf var ama ekleyemiyorum. Hepsi logolu !