Yoğunluğum nedeniyle yayınlayamadığım avlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.Beyeneceğinizi umuyorum.Sizlerede rast gelsin.Avınız bol olsun.
Cevap: Bluefish Paylaşım için teşekkür ederim güzel abim, hasret bırakma bizi bu güzel avlardan mahrum etme, bu kadar özletme kendini. Afiyet bal şeker olsun, yarasın abime.
Cevap: Bluefish İsmail,çok haklısın.Bu aralar sizleri ihmal ettim.İşlerimin yoğunluğu dolayısiyle ancak gece avlanabiliyorum.Yorgun oluyorum.Gece geç yatıyorum.Halden anlarsın.Sen ağabeyini tanırsın,zaten.Söylememe gerek yok.Ama merak etme!Yakında müthiş bir Cahit Acun izleyeceksiniz. Öpüyorum yanaklarından.Kendine iyi bak...
Cevap: Bluefish Değerli kardeşim,teşekkürler ediyorum ve kocaman yürekli kardeşime sevgilerimi gönderiyorum.
Cevap: Bluefish İbrahim,teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.Bereketli avların olsun.
Cevap: Bluefish Cahit abi, artak kofanalara sarmışsın kafayı. Afiyet olsun yarasın abi, paylaşım için sağol.
Cevap: Bluefish Cahit bey, değerli paylaşımınız için teşekkür ederim. Böylesi güzel avların hikayesini de bekliyoruz sizden, yaşadığınız o adrenalini yaşatın bizede lütfen.