Sevgili arkadaşlar Eskişehirde Garip isminde bir kardeş bu kancaları üretiyor bilgilerinize sunarım. http://oltaigneci.tr.gg/ANA-SAYFAM.htm
Cevap: BaŞÇavuŞ İĞnesİ Mustafa abi, iğneleri deneme fırsatın oldu mu? İğne hakkındaki görüşlerini de bekliyorum, denizde iş yapma olasılığı nedir.
Cevap: BaŞÇavuŞ İĞnesİ İsmailim bu iğneleri geçen yıl kullandım işin doğrusu yakalanmış balıkları kaçırmadım ancak vurup giden balık oldu son paylaşımlarımdan biri olan "Bayramda sazan avı" isimli paylaşımımda yakaladığım ve hapise sığmadı dediğim aynalıyı bu kanca ile almıştım.Ancak ben deniz işini bilmem aslında bir takım edinip denizde avlanan arkadaşların denemesi gerekiyor.
Cevap: Başçavuş iğnesi Mustafa kardeş doğru söylüyor İsmail. Mevcut iğnelerden bir takım alıp denizde denemek lazım. O zaman anlaşılır. Fakat bir antikap var. Eğer vurup giden çoğunlukda ise, sorun var demektir. Çünki, denizde kullanılan iğneler hem çelik-nikelajlı ve ince, hemde uçları lazer kesimdir. Uçları lazer kesim olmasına rağmen 5-10 balıkda hemen köreliyorlar. Devamlı beden değiştirmemiz gerekiyor.