Forumu takip eden dostlarımın hatırlayacağı üzere Şubat ayının ilk günlerinde ebelediğimiz 2 adet güzel Minekop' un üzerinden bir hayli zaman geçti. Gerek iş yoğunluğu, gerekse denizin yosun atma mevsimi olması dolayısıyla epeydir oltaları elime alamamıştım. 19.05.2014 günü Mersin' den Yusuf SEYİTOĞLU hocam yeni aldığı Ryobi Naxo surf makine ve 4,50 Ryobi surf kamışı denemek istediğini söyleyince bende bunu fırsat bilerek tamam hocam çıkalım balığa bir antrenman yapalım dedim. Uzun yıllardır kıyı avcılığı yaptığımdan bu tarihlerde balık avının verimli olmayacağını biliyordum ama yine de şansımızı denedik. Bir kaç güzel görseli sizlerle paylaşayım. İnşallah önümüzdeki günlerde bu görsellerin yanına güzel balık resimleri de ekleyeceğiz.
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Varsın balık olmasın, alınan iyot kokusu bile yeter huzur verir insana. Paylaşım için teşekkürler kardeşim, bu arada kullanmış olduğun surf makine ve kamışlar gerçekten hoşuma gitti, dilerim bu güzel ekipmanlar ile güzel avlar da yapmak nasip olur ve bol bol trofe resimleri izleriz. Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Manzara 10 numara olacak tabi, Kadir kardeşim senin gibi kıraça yakalamaya çalışmıyor Mustafa'm.
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Elde olta ile bir deniz kenarında olmaktan dağa güzel bir şey var mı ?
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı İshak abim, İsmail abim ve Mustafa kardeşim öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten deniz kenarında olmak insana huzur veriyor. Mustafa sanada bir çift sözüm var mırmır diye diye onuda kuruttun rahat ettin mi şimdi.
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Yapma yavtakımlarla kurşun denizden geri sağlam geliyorsa yeter abicim kikikiki
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Zaten manzara ve kıraçadan başka göstereceğin varmış gibi konuşuyorsun ya, işte ben buna bitiyorum.
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Senin mırmırları kurutsa iyi, bizim mercan ve karagözlerinde başına bela getirecek ya neyse.
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Ayıp ediyosun abi ama geçen hafta 4 gün boyunca tuttuğum Sarıkanat resimlerimi unuttun galiba:bleh1:
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Ben öyle evde çekilmiş balık resimlerinden bir şey anlamıyorum be kardeşim. Kilosunun bile kaç liradan olduğu belli neredeyse.:bleh1::bleh1::bleh1:
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Kadir bey , güzel estantaneler,ellerinize sağlık,bol balıklı avlar dileği ile selamlar,,,,,
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Ha yorgunluktan sana cevap veremiyorum ama jeton şimdi düştü. Manzara ebe güzel kardeşim 7 düvelin gözü olan güzelim İstanbul ile manzara konusunda yarışabilirmiyiz ?
Cevap: 19.05.2014 Deneme Antrenmanı Eline sağlık Kadir. Benim için deniz kenarında olmak, oltanı atmak, bir bardak çayı yudumlamak, bir vuruş almak, bir balık tutmak. İşte bunların hepsini hesaplasam, paraya çevirsem, "dünyanın balığa gidemeyen en zengin adamından" daha zenginim, sizde hesaplayın, sonuç eminim aynı çıkacaktır.