1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Üstadlar Çok Acil...

'Talip GİRGİN' forumunda Talip Girgin tarafından 30 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

  1. Talip Girgin

    Talip Girgin ÜSTAD ÜSTAD

    Katılım:
    16 Mayıs 2009
    Mesaj:
    770
    Alınan Beğeniler:
    17
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    Marmara ve Trakya
    Web Sitesi:
    Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz bir süre önce imzalar toplamış ve bu imzalarımızın sayesinde yeni tebliğ oluşmuştu. Şimdi bugün öğlene kadar aşağıdaki adrese öncelikle FAX yoksa mail olarak aşağıdaki örnekte olduğu gibi mesaj çekmenizi rica ediyorum.
    Aldığım duyumlara göre bugün (30 Ağustos 2012) Bir grup endüstriyel balıkçı bölge milletvekilleri ile Ankara'ya Başbakanla görüşmeye gideceklermiş. Konu derinlik yasağını geri çektirerek eskiden olduğu gibi boğazlarımızda ve diğer kıyılarımızda hemen hemen başı kara mola etmek! Buna tepkimizi tekrar gösterelim. Ben aşağıdaki gibi yazdım isteyen istediği gibi düşüncesini ifade etsin. Saygılarımla...


    Bakanlığın aldığı kararla 1 Eylülde yürürlüğe girecek olan yeni 3/1 tebliği sonuna kadar destekliyorum. Kesinlik bu konuda taviz verilmemesi yüz binlerce amatör olta ve kıyı balıkçısı olarak ortak dileğimizdir.
    İsim:

    FAX:0312 422 18 99
    ozelkalem@basbakanlık.gov.tr
     
  2. zafer nuruduk

    zafer nuruduk Gold Üye Gold Üye Balıkçı

    Katılım:
    6 Haziran 2009
    Mesaj:
    568
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    ege denizi
    Cevap: Çok Acil...

    Talip abi bilgilendirmen için teşekkürler yazını aynen bende yoladım
    görev yerine getirildi.
     
  3. Güman ARDAL

    Güman ARDAL Üye Balıkçı

    Katılım:
    8 Ekim 2011
    Mesaj:
    667
    Alınan Beğeniler:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    Cevap: Çok Acil...

    Bakanlığın aldığı kararla 1 Eylülde yürürlüğe girecek olan yeni 3/1 tebliği sonuna kadar destekliyorum. Kesinlik bu konuda taviz verilmemesi yüz binlerce amatör olta ve kıyı balıkçısı olarak ortak dileğimizdir.Her av sezonunda eski yasada ki noksanlıklardan faydalanıp da adeta denizlerimizde kıyım yapan zihniyete yasalar çerçevesinde dur dediğiniz için teşekkürler.Zamanında önlemlerin alınmamasından dolayıdır ki artık denizlerimizde çok az çeşitlilikte balık gözükmektedir.Umursamaz ve akademik verileri hiçe sayarak yapılan balıkçılık denizlerimizdeki canlı çeşitliliğine zarar vermekle birlikte aslında geleceğimizi de çalmaktadır.Peygamber efendimiz bile kendisine yapılan o kadar zulüm ve eziyete sebep olanlara lanet okumamışken yalnızca doğayı ve çevreyi yok edenlere okumuş olduğu lanet bu konunun önemini gözler önüne sermektedirler.Yaşam tarzı maddiyata dönüşmüş olan ve bu hedefe ulaşmak için önüne çıkan her türlü olguyu düşünmeden tahrip eden zihniyetteki insanlara dur dediğiniz için bir kez daha teşekkürler.Beni bizleri ve geleceğimizi koruduğunuz için teşekkürler.Saygılarımla.

    Güman ARDAL

    Konu gelecek ise ben varım
     
  4. Talip Girgin

    Talip Girgin ÜSTAD ÜSTAD

    Katılım:
    16 Mayıs 2009
    Mesaj:
    770
    Alınan Beğeniler:
    17
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    Marmara ve Trakya
    Web Sitesi:
    Cevap: Çok Acil...

    Sevgili arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim. Birçok kişiye de mail yoluyla ulaşıldı. Malum birlik olmamız gerektiği zaman mutlaka birlik olalım. Bakın giden mailler ve Faxlar Başbakanın rotasını değiştirdi! Dikkat çekmeye yetti. Tabi paralı ve çevreli insanların baskısı devam ediyor. Amatör ve kıyı balıkçılarının sesi tebliği bu hale getirdi. Umarım bu tebliğ değişmez. Yazmaya işin peşini bırakmamaya devam... Sevgi ve saygılarımla...
     
Yükleniyor...
Benzer Konular
  1. Talip Girgin
    Yanıt:
    24
    Gösterim:
    7,508
  2. Talip Girgin
    Yanıt:
    7
    Gösterim:
    3,405

Bu Sayfayı Paylaş