1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Harici Konular Desibel Akustik

'HARİCİ KONULAR' forumunda İsmail ESENCAN tarafından 5 Aralık 2023 tarihinde açılan konu

  1. İsmail ESENCAN

    İsmail ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    11,450
    Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Bu gün sizlere İzmir İlinde ses yalıtımı ve ses akustik hizmetleri sunan Desibel Akustik firması hakkında bilgi vermek istiyorum. Desibel Akustik Firması, 1968 yılında Türkiye'de ilk yerli akustik panel kaplama imalatı yapan bir firma olup, mobilya ve ahşap işleriyle birlikte Merhum Faruk Arık tarafından temelleri atılmıştır.

    Desibel Akustik, başta İzmir merkez olmak üzere tüm Ege Bölgesinde oluşturduğu Profesyonel kadrosu ile uzun yıllardır, konferans salonu akustiği, ofis ve işyeri ses yalıtımı, tiyatro ve sinema salonlarının ses yalıtımı ve akustiği, spor salonlarının akustiği gibi hizmetleri sunmaktadır.

    Profesyonel hizmetleri ile öne çıkan Desibel Akustik firması, başlıca Devlet Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanı sıra, firmalarında, Ofis İşyeri Ses Yalıtımı, Zemin Ses Yalıtımı, Stüdyo Ses Yalıtımı, Sinema Salonu Ses Yalıtımı, Müzik Odası Ses Yalıtımı, Reji Odası Ses Yalıtımı, Ses Kayıt Odası Yalıtımı, Çağrı Merkezi Ses Yalıtımı, Konferans Salonu Ses Yalıtımı hizmeti sunuyor.

    Desibel Akustik firması, Kalite Standartlarına uygun ürün ve hizmetler sunduğu gibi, Hacim Akustiği ve İnşaat Akustiği alanında, Gürültü ve Ses Akustiği, Standartlara Uygun Ürünler, Uzman ve Profesyonel çözümler sunuyor.

    Desibel Akustik firmasının merkez ofis adresi, Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:12/2 Bayraklı İzmir adresindedir. Firmaya 0 232 332 3123 nolu işyeri telefonundan veya 0 530 683 26 16 Nolu WhastApp hattından ulaşabilir ve Ofis, Ev, Stüdyo, Sinema Salonu, Müzik Odanız, Ses Kayıt Odanız için ses yalıtım ve akustiği için teklif alabilirsiniz.

    Firmanın Web Sitesi için TIKLAYINIZ!

    Firmanın Yaptığı Bazı Projeler

    ANKARA ŞEHİR HASTANESİ

    proje-1.jpg proje-2.jpg

    İZMİR TİCARET ODASI

    proje-3.jpeg

    ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

    proje-4.jpeg

    TÜRKAN SAYLAN KONFERANS SALONU


    Firmaya İş hayatında başarılarının devamını dileriz..
     
    Son düzenleme: 5 Aralık 2023

Bu Sayfayı Paylaş