1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Harici Konular İzmir Pet Kuaför

'HARİCİ KONULAR' forumunda İsmail ESENCAN tarafından 8 Ağustos 2023 tarihinde açılan konu

  1. İsmail ESENCAN

    İsmail ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    11,450
    Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    İzmir Konak Güzelyalı'da hizmet veren Pet Kuaför (Pet Groomer) Deniz AKTAŞ hanım, evcil hayvanlarınızın, küçük ırk, orta ırk, büyük ırk köpeklerinizin kuaför hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

    Uzman ve alanında profesyonelleşmiş ekip arkadaşları ile, hayvanlarınızın tımarı, yıkanması, tüy kesimi, tırnak kesimi, kulak temizliği vb. hizmetler sunmaktadır.

    Can dostlarınızın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri için pet kuaför hizmetleri büyük önem arz etmektedir. Bu sayede can dostlarınızın gerek sağlık yönünden, gerekse psikolojik yönden rahatlamaları sağlanmaktadır.

    Köpek Tıraşı

    Köpek tıraşı Deniz AKTAŞ tarafından, makasla ve makine ile iki şekilde yapılmaktadır. Makas tıraşı köpeklerinizin tüylerini şekillendirmek ve kısaltmak amacıyla yapılan ve özel yapılan tıraş işlemidir. Makine Tıraşı, köpeklerinizin tüylerini kısa seviyeye kadar, numaralandırılmış tıraş etme tekniği ile gerçekleştirilmektedir. Normal makineler ile değil özellikle köpekler için özel üretilmiş tıraş makineleri ile yapılmaktadır.

    Köpek Tıraşı için mutlaka randevu oluşturmanız gerekmektedir, size RANDEVU LİNKİ ni veriyorum.

    hakkimizda.jpg

    izmir pet kuaför, izmir köpek kuaförü, pet kuaför fiyatları, güzelyalı pet kuaför, sertifikalı pet kuaför, konak pet kuaför, pet kuaför hizmetleri, köpek kuaförü
     
Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş