Geçtiğimiz yıl ve ondan önceki yıl. Daha önceki ve ondan daha önceki yıl! Hep pazarlarımızda sokak aralarında marketlerde ve cadde başlarında satılan parmak çinekopları, tekirleri, hamsileri, kraçelerı hep gördük ve hep tepki verdik. Şimdi o tepkileri bir araya toplama zamanı. Lütfen imzalayın ve tepkimizi en üst makama taşıyalım... YASA DIŞI BALIK TİCARETİNE SON! LÜTFEN İMZALAYALIM.
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... Teşekkürler böyle bir imkanı verdiğiniz için.Haydi TBA üyeleri tepkilerimizi belirtelim...
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... Tam destek vermek zorundayız.Ben gereğini yaptım, tüm üyelerimizden aynı duyarlılığı göstermesini diliyorum.
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... Periyodik olarak gelen bu küçük girişimler büyük işlerin küçük parçasıdır. Başarıya ulaşmak için merdivenleri teker teker çıkmak gerekiyor. Biz şimdi bunu yapıyoruz. Tüm dostlarımıza desteği için kampanyayı düzenleyen arkadaşlarımız adına teşekkür ederim...
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... Hep destek, tam destek gereken yapıldı.Emeği geçenlere teşekkürleri borç bilirim.
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... Halen bildiğimiz yüzlerin dostların ve arkadaşlarımızın bir çoğunun oy kullanmadığını görmek gerçekten üzücü, arkadaşlar bir imza atmak bu kadar mı? zor. ! Kefil olmayacaksınız, bir imza atacaksınız geleceğimiz için, fayda faydadır lütfen şu imzalarınızı atın artık.
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... Evet arkadaşlar konunun üzerine biraz daha düşelim. İnanın çok önemli...
Cevap: Yasa Dışı Balık Ticaretine Son... gereği yapıldı abicim ve daha fazlası için her zaman buradayız