Değerli Arkadaşlarım uzun süreden beri çıkamadığımız sığacık turuna pazar günü nihayet tamamladık azda olsa nafakayı çıkardık.2 gün lodos yemcilere müsade etmediği için tutmuş olduğumuz balıkları sardalya ile aldık.Teknecinin de özellikle sardalya getirmeyi ihmal etmeyin muhakkak sardalya getirin demesi içimizi rahatlattı.Tutulan balıklar hepsi sardalya ile tutulmuştur .İnşallah birdahaki sefere daha iyi kırmızılarla karşınıza geliriz. Yer : Sığacık Demirci Koyu Takım : Klasik 3lü Yem : Sardalya 1881 eklentisini görüntüle 1882 eklentisini görüntüle 1883 eklentisini görüntüle 1884 eklentisini görüntüle 1885 eklentisini görüntüle 1886 eklentisini görüntüle 1887 eklentisini görüntüle 1888 eklentisini görüntüle 1889 eklentisini görüntüle 1890 eklentisini görüntüle 1891 eklentisini görüntüle 1892 eklentisini görüntüle 1893 eklentisini görüntüle 1894 eklentisini görüntüle 1895 eklentisini görüntüle 1896 eklentisini görüntüle 1897 eklentisini görüntüle 1898 eklentisini görüntüle 1899 eklentisini görüntüle 1900 eklentisini görüntüle 1901 eklentisini görüntüle
Cevap: Sığacık Demirci Koy Sevgili abim harika bir ortam ve güzel balıklar Tüm ekibi tebrik ederim Kırmızılar sana çok yakışıyor
Cevap: Sığacık Demirci Koy Vay...Vay...Bu ne güzellik yav...:yahoo: Yusuf kardeşim, başta sen olmak üzere tüm ekibe tebrikler. NOT: Kardeşim lütfen resim boyutlarını makul ölçüye getir.Konuya tıklayınca açılması zor oluyor.Sanırım fotoğraf makinasından aynen yüklemişsin. Aklında olsun, forum sayfası için o orjinal boy olan 3648*2736 ebat devasa büyük bir boy.Orjinallerini bozmadan birer kopya yap ve onları Paint vs gibi bir program ile mesela 600*450 vs yap.
Cevap: Sığacık Demirci Koy Sevgili gülen yüzlüm, yakışıklım sakallım yine yeniden uzun zaman sonra da olsa mükemmel bir av raporu. Yusuf abim, senin nezdinde tüm ekibi canı gönülden kutlarım, 10 numara bir av olmuş, ALLAH içinize sindirsin, afiyet bal şeker olsun. Not:Resimleri bir daha bu boyutta yüklersen, kesinlikle seni fururum bilesin.:bleh1:
Cevap: Sığacık Demirci Koy Yusuf kardeşim,kırmızılar harika görünüyor,afiyet şeker olsun.Tüm ekibi kutlarım...AlkışAlkış Avlarınız daim olması dileğimle,paylaşım için teşekkür ederim...
Cevap: Sığacık Demirci Koy Güzel havayı,harika balıklarla sonlandırmışsınız Yusuf kardeşim tüm ekibe tebrikler.
Cevap: Sığacık Demirci Koy Ahh isak abim ah ben o fotoğrafları oğlana yükletmek için nasıl uğraştığımı bilemessin bir anlasam neler yapacağım neler . Saygılar canım abim.
Cevap: Sığacık Demirci Koy Kardeşim benim, aslında çok basit şeyler.Yeter ki, az biraz vakit ayır ve teknik destek al yeter.Neyse, zaten Sevgili İsmail kardeşim hem boyutunu ayarlamış hem de sitemşiz logosu işleyerek yeniden yüklemiş. Haaaa, aklıma gelmişken sorayım.O av esnasında Sevgili Dostum Ramazan İSKEÇELİ yokmuydu ya...
Cevap: Sığacık Demirci Koy Yusuf savaş abim benim.ekip harika .hepiniz on numarasınız maşallah,maşallah.muhabbetde gani yani.işte tam bir ekip arkadaşlığı.kırmızılarımızda süper.elinize sağlık.abilerim rüzgarınız az deniziniz her zaman düzgün olsun.isakaptanAlkış