Sargoz avının tutkulu sevdalısı,Çupra'ların korkulu rüyası Sevgili Mehmet ,doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ile birlikte sağlık ve sıhhat içinde nice yıllara kardeşim.
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. Mehmet Dogum gününü kutlarım Nice senelere sevdiklerinle insallah.
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. doğum gününü en içten duygularla kutlar.. sevdiklerinle beraber daha nice böyle güzel kutlamalar dilerim.
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. Saygıdeğer Mehmet kardeşim yeni yaşını en icten samimi duygularımla kutlarım.yeni yaşının sana bereketli ve uğurlu gelmesi dileğimle .saygılar.
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. Sevgili Mehmet, doğum gününü kutlar yeni yaşının sağlık mutluluk getirmesini dilerim.
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. O bir fenomen ! O bir üstad O bir sargoz avcısı O bir koleksiyoner (tesbih) O bir kardeş O bir eski dost O bir diye devam eder ... Mehmet söz konusu olduğu zaman "O bitmez" O en çok abisine kırılır , O en çok abisine sitem eder , O en çok Aytaç abisinin hışımına uğramıştır. Ama gel gelelim O Mehmet yine de Aytaç abisni çok sever.. Doğum günün kutlu olsun Mehmet .... Karareis organizasyonunda doğum günü hediyeni vereceğim.... (Çok kaliteli bir tesbih süprizzzzzz)
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. doğum gününüz kutlu olsun mehmet bey sağlıklı bol balıklı nice yıllara inşallah
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. Yazılan mesajların hepsi benim için çok anlamlı... Teşekkür ediyorum hepinize... Sağlık ve huzur dolu bir yaşam hepimizin olsun inşallah... Selamlar.
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. Biraz geç olsa da nice yaşlara Sargoz,içerim gazozu yakalarım sargoz u
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. Mehmet kardeşim,doğum gününü kutlar,sevdiklerin ve sevenlerin ile nice mutlu yıllar dilerim...
Cevap: Sargoz35 Doğun günün kutlu olsun.. mehmet kardeşim doğum gününü kutluyorum. Tüm sevdiklerinle nice seneler diliyorum.