http://www.spotbalik.com.tr/Salina-I...PR-42673.html7 Okuma Salina III 4.30m 100-250g Tele Surf Kamış elinde olup kullanan varmı abiler nasıl bir kamış bu
Cevap: Okuma Salina III 4.30m 100-250g Tele Surf Kamış Okumanın makineleri güzeldir, kamış durumu hakkında pek bilgim yok kardeşim.
Cevap: Okuma Salina III 4.30m 100-250g Tele Surf Kamış Halim , Surf kamışları kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir. Eğer İstanbul boğazında balık av yapacaksan 200 gr atarı olan bir kamış yeterli olacaktır. İzmir veya çevresinde yemli beklemeli av yapacaksan. atarı max. 150 gr surf kamış idealdir. Seçim senindir ! ben 250 gr atarı olan bir surf kamışı kesinlikle almam.
Cevap: Okuma Salina III 4.30m 100-250g Tele Surf Kamış peki aytaç abi bilgilendirdiğin için teşekkürler
Cevap: Okuma Salina III 4.30m 100-250g Tele Surf Kamış Okuma kamışların yeni serisinin yılbaşından sonra Türkiye' ye geleceği yönünde bir duyum almıştım. İsterseniz bir süre bekleyin. Daha detaylı ve titiz bir araştırma yapıp öyle alın derim ben. Yukarıdaki bir mesajda İsmail abi Okuma markasının makinelerinden bahsetmiş ve iyi olduklarını söylemiş. Bu konuda bende İsmail abi ile hem fikirim. Okumanın kamış hariç bir çok malzemesini kullanıyorum. Makine, çanta, fırdöndü, iğne vs. gerçekten kaliteli olduklarını açıkça ifade edebilirim. Yeni seri geldikten sonra bende muhtemelen Okuma Cedros 4.20 100-200 gr atarından almayı düşünüyorum.