uşak_eşme: takmak barajı-av:aynalı sazan, pullu sazan,israil sazan,kırmızı sazan.(israil sazanın kırmızı renkte olanı) uşak_eşme: yeşil kavak barajı-av:aynalı sazan ,pullu sazan ,israil sazan, ve yayın. uşak_eşme: kolonkaya barajı-av:aynalı sazan ,pullu sazan,israil sazan. denizli_adıgüzel barajı-av:pullu sazan , aynalı sazan,yayın , turna, israil sazan manisa_demirköprü barajı-av: israil sazan , pullu sazan, aynalı sazan , levrek , yayın, manisa_alaşehir :avşar barajı-av: israil sazan , aynalı sazan , pullu sazan , manisa_gölmaramara barajı-av: pullu sazan , aynalı sazan, israil sazan denizli_buldan barajı-av: aynalı sazan , pullu sazan , israil sazan
Cevap: manisa ve uşak tarafında bazı avlak bölgelerimiz arkadaşlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum genelde bu avlakların hepsinde avlandım iki iğneli dip oltası veya mantarlı olta kullanıyorum yem olarak boncuk veya mısır kullanıyorum allaha şükürler olsun hiç te boş dönmedim ama şunuda üzülerek belirteyim görüldüğü gibi israil sazanı denen meret bütün barajlarımızı sarmış kısa zamanda bi önlem alınsa çok iyi olur
Cevap: manisa ve uşak tarafında bazı avlak bölgelerimiz Devrem faydalı bilgiler için ellerine sağlık.Paylaşım için teşekkürler.
Cevap: manisa ve uşak tarafında bazı avlak bölgelerimiz Paylaşım için teşekkürler Osman kardeşim tatlısu avına gidecek olan arkadaşlarımıza bol şans.
Cevap: manisa ve uşak tarafında bazı avlak bölgelerimiz Sevgili Kardeşim Osman,tatlı suda av yapan,değerli üyelerimiz için, harika bilgiler.Teşekkür ederim...
Cevap: manisa ve uşak tarafında bazı avlak bölgelerimiz Paylaşım için teşekkürler Osman bey elinize sağlık.