Değerli üyeler merhaba.Kısmet olursa , rapala ile levrek yakalamak istiyorum.Gece ve gündüz avında kullandığınız ve randıman aldığınız rapala veya kaşıklarınızın marka , model ve renk numarasını gönderirseniz , çok çok memnun olurum.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Cevap: Levrek için rapala tavsiyesinde bulunmak isteyenler Rapala maxrap serisi ( fayu , fpgh , fs , fg .. ) , River treble devil serisi , remixon renkli kaşıklar , Duo nun yeni çıkardığı seri ( bir kaç siteye bakarsanız direkt görürsünüz ) , rover 98 , river2sea bubble pen serisi , river2sea sea bass minnow serisi , duel adagio , kendo sea bass minnow serisi ve haryu 125f serisi , seaspin momotti serisi , lucky craft sammy , ima pugachevs cobra serisi , yozuri pins minnow serisi , strike pro'lar bunlar aklımdan geçenler üstad. Tabi ki bir de koskoca silikon yem alemi var. Başta raglou olmak üzere eddystone , berkley , savagear sayabiliriz onlara da . Rast gelsin
Cevap: Levrek için rapala tavsiyesinde bulunmak isteyenler Bu arada hocam bir şey daha söyleyeyim . Mera , hedef balık , saat , dip yapısı , deniz durumu gibi kriterler belirlendiği an bir çok sahte eleniyor . O koşulları sağlayan 2-3 sahte kalıyor geriye. O yüzden yine seçimi siz yapacaksınız. Bu yüzden benim yukarıdaki yorumum genel tedavi bir cevap oluyor . Tekrar rast gelsin
Cevap: Levrek için rapala tavsiyesinde bulunmak isteyenler Oğulcan Kardeş merhaba.Faydalı olabilmek adına maşaallah genç yaşta ki engin tecrübelerinle büyüklerine örnek olta balıkçısı olarak , vaktini esirgememişsin.Maşaallah HIZIR gibi yetişmişsin.Tebrik ederim.Senin de kafana takılan birşeyler olursa , hiç çekinmeden özel mesaj gönderebilirsin.Herşey gönlünce olsun inşaallah.Hayatın boyunca , sana da yardım edenler olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA