[YT]KIinTpvLhJA[/YT] Demokraside çareler tükenmiyormuş. Video (Ayşe Karasu) hanım için yeniden düzenlenmiştir .
Cevap: Kuva_i Dikili süpeeer işte şimdi oldu kardeşim harikanında ötesinde fevkaladenin fevkinde çok,çokteşekkür ederim.AlkışAlkışAlkışAlkış yalnız şunuda söylemeden geçmeyim az önce söylicektim konu farklı yöne gitmişti müzik harika çok severim rap müziği. Nice trofelerine ablam.
Cevap: Kuva_i Dikili Teşekkürler. Hep balık olmaz müzikte lazım yakında müzik bölümünede hiphop ekliyeceğim paylaşımda sınır yok ablam
Cevap: Kuva_i Dikili Sevgili kardeşim volkan,video'daki trofeler muhteşem görünüyor. nefesine sağlık.Avların her daim olması dileğimle. Paylaşım için teşekkür ederim...
Cevap: Kuva_i Dikili Kardeşim emeğine sağlık, gerçekten harika bir klip olmuş, mükemmel avlar yapmışsın, dilerim ki çok daha güzellerini yakalamak nasip olur.
Cevap: Kuva_i Dikili Volkan Kuva_i Dikili Team'i kutlarım harika kareler özenle hazırlanmış muhteşem bir sunum.Bu güzellikleri bizler ile paylaştığın için teşekkür ederiz.
Cevap: Kuva_i Dikili Volkan abi süper bir videoydu. Kurşunlarla yazı yazan görmüştüm ama balıkla yazanı hiç görmemiştim. Çok keyifliydi paylaşım için teşekkürler...