Cevap: İğne Kutusu Profesyonelce tasarlanmış bir iğne kutusu bu gidişle sen beni batırıcan Ali yayınladığın her malzemeyi gödrükçe iştahım kabarıyor.
Cevap: İğne Kutusu Bu benimde 2 yıldır kullandığım bir ürün Ali. Balığa çıkarken çeşit iğnelerden fırdöndülerden içerisine yeteceği kadar dolduruyorum, çok kullanışlı oluyor. teşekkürler Ali.
Cevap: İğne Kutusu Hasan abi ben senin batmana izin verirmiyim hiç satmam bende sana . Önemli olan sohbetimiz abim sen isteklerini söyle bana hallederiz ... Rica ederim Ferit abim işini göruyor yani malzeme ooooo bundan iyisi yok işte yeterki işinize yarasın urunler . işey yaramayan malzemeleri hiç sevmemde boşuna balıkcıyı kandırmak için fuzuli yere masraf yaptırırlar sinir olurum . İşini göruyorsa sevindim buna
Cevap: İğne Kutusu Ben teşekkür ederim Ali zaman ayırıp bu güzel ürünler hakkında bizleri bilgilendirmen paylaşman bile bizim için büyük bir kazanç.Alkış
Cevap: İğne Kutusu Nedemek Hasan abi ya bide seni bizim firmaya getirip çayımızı içirebilsem daha iyi olacak ama gelmiyorsun fırsat bulupta ya ama geleceksin abi hiç kaçarın yok valla gelip bir çayımı içmezsen bir daha sana ürün vermem haberin olsun . İnşallah abi hepinizi bekliyorum gelin ürün almak için değil sohbet için gelin .