METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, haftasonunda Marmara ve Ege Denizi’nde kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.!!! Meteorolojiden yapılan açıklamada, rüzgarın Marmara’da pazar günü ilk saatlerden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına (60-75 km/s) şeklinde, Kuzey Ege’de cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına (75-90km/s), Güney Ege’de pazar günü sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/s) fırtına şeklinde eseceğini bildirildi. Fırtınanın Marmara ve Kuzey Ege’de pazartesi günü sabah saatlerinde, Güney Ege’de ise aynı gün öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meteoroloji, fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Cevap: Hafta sonu Marmara ve Ege' de fırtına uyarısı.!!! Bu tür hava tahminlerinde asla ve asla denize çıkmayınız. Birkez Antalya'da 9-11 bufor rüzgara yakalandım, aman allahım böyle bir rezillik olmaz toprağı öptürmüştü bize
Cevap: Hafta sonu Marmara ve Ege' de fırtına uyarısı.!!! Meteoroloji tahminleri tam tutturdu, Üniversite okuyan kızım için İzmir'e geldim ve maalesef rüzgardan dolayı ava çıkamadım.