Doğum günümde deniz anam, yine bereketini esirgemedi benden.Yarın dünyalar tatlısı küçük kızım Selin'imin nişanı var.Bu akşam onun için balığa çıktım ve ortalığı Lüfere boğdum.Çok güzel bir gece idi yine.Mücadelemiz yine dillere destandı.Ama bu kez hep kazanan bendim.Ama o hiç pes etmedi.Yüzüme bakarak "bugünün yarını da var" der gibiydi.Evet,yarından sonra yine dişli bir mücadele bizi bekliyor Istanbul Boğaz'ında.Hayatımda en çok zevk aldığım kavgam hiç bitmesin ve ömür boyu sürsün istiyorum. Güzeller güzeli kızım,Yüceler yücesi rabbim sana ömür boyu mutluluklar versin.Yüzünden gülücüklerini eksik etmesin.Seni çok seviyorum,dünyalar tatlısı...
Cevap: Doğum günümde deniz ana'nın hediyesi...lüfer'ler Selin kardeşimize ömür boyu mutluluklar dilerim güzel abim. Allah tamamına erdirsin. Ava söylenecek laf zaten yok, on numara.Alkış
Cevap: Doğum günümde deniz ana'nın hediyesi...lüfer'ler Doğum gününüzü kutluyor tüm temennilerimizin gerçekleşmesini dilerim.
Cevap: Doğum günümde deniz ana'nın hediyesi...lüfer'ler Teşekkürler ediyorum.Sevgiler..Sağlıcakla kalın..
Cevap: Doğum günümde deniz ana'nın hediyesi...lüfer'ler Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kalın..
Cevap: Doğum günümde deniz ana'nın hediyesi...lüfer'ler Sevgili Üstadım,öncelikle Selin kardeşimizi tebrik ederim.Avınıza gelince muhteşem bir av sizi kutlarım.AlkışAlkış Avlarınız daim olması dileğimle,paylaşım için teşekkür ederim... Sağlıklı uzun ömürler dilerim.Selamlar