Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere işlerden fırsat buldukça teknem ile ava çıkıyorum, yine bir fırsatını buldum ve ekip arkadaşlarım Muammer GARGUN ve Ediz DÜLGER ile Alaçatı taraflarında derin su avı yapmaya karar verdik. 9 Kasım 2014 günü gerçekleştirdiğimiz tekneden balık avında aşağıdaki güzel nasipler geldi oltalarımıza. nasiplerimizi aldık, sizlere de böyle güzeller rasgelsin.
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Yılmaz, sayende gözlerimizin pası silindi, gözümüz gönlümüz bayram etti kardeşim. ALLAH içinize sindirsin, 10 numara bir av olmuş, başta sen olmak üzere tüm ekip arkadaşlarını canı gönülden kutlarım, afiyet bal şeker olsun.Alkış
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Maşallah Allah nazardan saklasın. Çok güzel bir gün olmuş Yılmaz Bey. Hep böyle güzel Avlarınızın devamını dilerim. Paylaşımınız için teşekkürler.
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Yılmaz sen zaten sana yakışanı yapmışsın harika balıklar. Tebrikler hayırlı işler dilerim.
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Yok artık denecek güzellikte bir av olmuş, paylaşım için teşekkürler Yılmaz...
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Mükemmel bir av olmuş. Tebrikler. Derin su avında Takribi Derinlik ne kadardı acaba
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Dede gör bunları yok şöyle balık tutarım böyle balık tutarım demeyesin bi daha . Kardeşim inşallah daha iyileri nasip olur sizlere dedemede gelir inşallah kikikiki
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Sevgili Yılmaz ekip olarak on numara, bir yıldız bir av güncesi yaşamışsınız...Kırmızılar ortalığı yakıyor vallahi Alkış
Cevap: Alaçatı tekneden balık avımız Yılmaz abim harika bir av yapmışsınız.Seni ve tüm ekibi tebrik ediyorum. Afiyet olsun