![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Selam Sevgili Arkadaşlar.
Dün iş çıkışı her zamanki avlaklarımdan olan Sahilevlerine gittim.Hedefteki balık her zaman olduğu gibi Çupraydı, ancak nedendir bilinmez attığım oltalara bırakın çuprayı isparoz dahi vurmuyordu. Uzun bir bekleyişin ardında, zokalı takım kullanmak geldi aklıma.Yem olarak almış olduğum Mamunları 5 gram gezer kurşunlu zokalı takım ile kullanmaya başladım, ancak yine tık yok. Buraya kadar gelmişken mutlaka balık yakalamalıydım, ava geldiğimi Erkan Baba, Feridun Abi, Muzaffer Dayı ve Ayşe ablam biliyorlardı, eğer balık yakalayamazsam karizma ayaklar altında kalacaktı. ![]() Havanın yavaş yavaş aydınlamaya başladığı anda, bir lidaki aldım, ardından bir lidaki daha.İşte oldu, güzel av yapacağım düşüncesi varken, zokalı kullandığım oltaya bir vuruş aldım misina elimden akıp gidiyor, vuruş çupraya benzemiyor kafa atışı yok ama güzel bir balık geliyor derken, ilk Granyozu aldım.Bu benim İzmir iline geldiğim günden beri yakaladığım ilk granyozdu, daha önce hiç yakalamadığım bir balık.İlerleyen saatlerde bir tane daha aldım. Güneşin yakmaya başladığı anda da avımı sonlandırdım.Fotoları evde çektim, bakalım Granyozlarımı beğenecekmisiniz. ![]() Büyük olan, 3 kilo 100 gram küçük olan 2 kilo 900 gram. ( Feridun Abime Saygılarımla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Vay vay vay başkanım sen neler yaptın öyle yahu
![]() ![]() ![]() Bu kadar azimle sen daha büyüklerinide yakalayacaksın biliyorum. Helal olsun sana ne diyeyim çok kıskandım ama ff abim kadar kıskanmam Bak Feridun abim bak,bakda usta balıkçı nasıl olurmuş görüver. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Helal olsun İsmail abi ne yaptın söyle senin için Trofe tutamaz diyenler bu raporu okusunlar
Tebrikler abi başarılarının devamı dileği ile sevgiler.
![]() Hasan KARATAŞ 02.10.1973 İstanbul |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 |
|
|
İsmail abi harika balıklar,tebrikler.
![]() NEFİS ÜÇ KÖŞELİ DİKEN GİBİDİR,NE TARAFA ÇEVİRİRSEN BATAR. Arif ÖNDER 1971 Samsun |
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
![]() Feridun abimize gelince, ehh kıskanacak ama neyse. |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Tebriklerrrr...
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Alıntı:
![]() Benim için trofe tutamaz diyenlere gelince, inşallah onlar daha büyüklerini yakalarlar.
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Teşekkür ederim Arif, sağolasın kardeşim.
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Başkana tebrikler.
Sendeki bu azim olduğu sürece benide geçersin. ![]() Ferudum Biraderimde seni alkışlar. Afiyet olsun.
![]() Muzaffer Karasu 10.03.1954 İZMİR Üstad herkesin içinde yasar. Açlık çeken birisine yiyecek, Susayana su verdiğinde, Üşüyeni sarıp sarmaladığında, Sevgisini sunduğunda üstadtır. |
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
![]() |
| Eklentiler |