![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Selamün aleyküm.Türk balık avı ailesi başta olmak üzere,sitemizi takip eden balık aşıkları sevdalıları ve deniz tutkunlarına hayırlı akşamlar dilerim...
Bu bendeki balık aşkı ve hastalığı,ve hatta bağımlılığı,çok sevdiğim bir kankam sayesınde 3 sene once basladı.o ılk balığa gıttığım gunden ve ılk kez işaret parmağım kadar ki izmariti sırtından tuttuğum an .hissettiğim ilk sey büyük bir keyif aldığımdı...teşekkür ederim sana kankam bana bu balık hastalığını aşıladığın için.. İsmini vermeyeceğim 3 5 siteye üye oldum ılk başlarda.Mercan raporları çipura raporları hafta sonu raporları falan fılan derken 8 -10 rapor yazmıslıgım olmustur dıger sıtelerde. Sonra Türk Balık Avı sıtesı nette dıkkatımı cektı, üye oldum.İlk baslarda haftada bır aklıma gelırse gırerek sonra bıraz daha sıklıkla takıp etmeye başladım.Takıp ettıkce burdakı samımı ortamı gördükçe daha bır zevkle avları ve av yorumlarını ,av raporu olmayan haftalarda geçmiş av raporlarını ve yorumlarını tekrar tekrar okudum. Okumaya devam ettim.naçizhane fıkrım burdakı arkadaşlık kardeşlık doetluk seviyesi en üst düzeyde .allah bozmasın inşallah... ŞİMDİ ![]() 14 şubat pazar.Saati 03' e kurmustum kalktım.Hazırlandım alt kat komşum yılmaz abiyle beraber yola çıktık.İşlerden ötürü. Pazar günü balıkçısıyım ben ,4 hafta olmustu pazarları bozuk hava yuzunden cıkamayısımız o hırsla sankı ıcımdekı bır ses en buyuk avını yapacaksın dıyordu, bende sankı o sese ınanarak o hırsla hazırlandım hafta boyunca. Butun takımlarımı yenıledım. İgnelerden mısınalara kadar, hatta sırtı takımına kadar degıstırdım.... Mordoğan a geldigımde 04.30 olmustu. Kakara kıkırı tekneye yerleşmemiz falan derken saat 05.30 olmustu bıle. Hüseyin kaptan ben ve yılmaz abiyle beraber herzaman oldugu gıbı avlakta saat 06.30 gıbı dolasmaya basladık. 15 dk oldu olmadı ılk ve super sert bır vurus almamla beraber ılk anlık dalgınlıktan sonra hemen tasmaladım, saniyeler içinde olta tabiri caizse delirdi, bır saga bır sola gıdıyordu 0.80 lık mısınam. Elımde eldıven var mısına yı tutamıyordum elımden kayıyordu resmen, bır bos vere bır çeke sasırmıstık hepımız resmen 2 kg 3 kg sinoları çekmiş bırısı olarak aklıma akya ma acaba dıye gelıyordu, cok yoruldum 10 dk gectı abı al dedım, eldıvenı ve mısınayı yılmaz abıme bıraktım. 5 dk sonra tekrar aldım takımı, ya başını çevirirse, ya taşa girerse çekemeyiz aklım fıkrım bu oldu.Ama asagısıda hep taş, ne kadar zaman gectı bılmıyorum ama basardım aldım içeriye onu.İnanın cok fazla da bırsey hatırlamıyorum nasıl yaptık onuda bılmıyorum.Acıkcası buraya yazacak kadar..... Bu avın galıbı ben yılmaz abi hüseyın kaptan..... BUYRUN 13kilo780gram LAGOS... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Osman 1974 Sıfır pozitif İZMİR Konu İsmail ESENCAN tarafından (14 Şubat 2010 Saat 22 51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| Teşekkür Edenler | Çetin CANKANAT (16 Ağustos 2010) |
|
|
#3 |
|
|
1 bucuk dakıkalık bır vıdeo var ama onu yuklemeyı beceremedım...
)
![]() Osman 1974 Sıfır pozitif İZMİR |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#5 |
|
|
Sevgili Osman, seni ve ekibini canı gönülden kutlarım kardeşim.
Gerçekten harika bir av ve harika bir trofe. Her zaman trofe ayarında avlar yapmanı dilerim, şansınız her zaman bol olsun. ![]() Ayrıca Video yükleyebilmen için aşağıdaki linki ekliyorum, konuyu bir kere okuman yeterli, sende videolarını rahatlıkla sitemize yükleyebilirsin. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu İsmail ESENCAN tarafından (15 Şubat 2010 Saat 08 53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#6 |
|
|
ok kardeş nasıl yollayacagımı soyle hemen gondereyım
|
|
|
|
#7 |
|
|
eyv. abicim guzel dıleklerınız ıcın cok tsk ederim.aynı dıleklerle bilmukabele diyorum..
|
|
![]() |
| Eklentiler |
| atsam, avım, başlık, bilemiyorum, bir, kiloluk, konuya, lagos, nasıl, trofe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|