![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
Cahit ACUN Üstadımızın Köşesi ![]() |
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sevgili arkadaşlarım,,
Dün akşam Kuleli’deki kardeşim,dostum Yücel’den “Haydi gözünaydın,Sevgilin boğaz’da” sözleri ile gelen o muhteşem telefon bir anda beni havalara uçurdu.Sevgilimi hepiniz çok yakından tanıyorsunuz.”LÜFER,SARIKANAT veÇİNEKOP..Aşkımla sabah Kuleli’de buluşacaktım.Sabah bir türlü olmuyordu.Gözlerimde uykudan eser yok.Gün ağarmaya başladığında ben yoldaydım.Hemen arabaya atladım ve Kuleli’nin yolunu tuttum.Geldiğimde hiç kimseler yoktu.Bu moralimi bozmuştu.”Herhalde balık yok” dedim kendi kendime.Çaparimi açtım ve attım.Yarım saat tık demedi.Rapalaya döndüm ve bir saat kadar rapalaya devam ettim.Ondada tık yok.Ama bende yılmak, bezmek gibi kelimelere yer yoktur.Beyaz floş çaparimi açtım.Kurşunu biraz daha hafifleterek akıntıya doğru süzmeler yapmaya başladım ki,o muhteşem vuruş.TAK TAK TAK.Duymak istediğim en güzel ses.ilk Sarıkanatlarımı aldım.Arkadan aynı şekilde dörder,beşer çekmeye başladım.Yüzümdeki ifadeyi o mutluluğu hepinizin görmesini o kadar çok isterdimki.Aşkımla resitalimiz başlamıştı.Uzun bir müddet böyle devam etti.Hemen Burak kardeşime telefon ettim.Onu yanıma çağırdım.Çok geçmedi ve Burak arabasıyla geldi ve Sarıkanatlar ve Çinekoplarla dans etmeye başladık.Bir ara ikimizde iğne iğne çinekop çıkarmaya başladık.İkimizde o kadar mutluyduk ki tarif edilemez bir şeydi bu.Harika güzellikler yaşıyorduk.Bir ara ikimizde yorulduğumuzu hissettik.Burak bir ara “Cahit yeter,istersen gidelim” dedi.Toparlandık.Arabaya atladık ve evimizin yolunu tuttuk.Resimlermi? İşte.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgili kardeşlerim,arkadaşınız,dostunuz olacaksa,böylesi olsun.BURAK KARADENİZ.. ![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." Konu İsmail ESENCAN tarafından (02 Şubat 2010 Saat 13 31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Gözünüz aydın Cahit abim,aşkınıza kavuşmuşsunuz. İçim gitti doğrusu şu güzelliğe bakın, ![]() ![]() Akşam tekir ile ziyafet var desene, ![]() afiyet olsun abim,paylaşım için çok teşekkür ederim, ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Sevgili Cahit abim, gün geçmiyor ki senden güzel bir av daha gelmesin.
Gerçekten kıyıdan yapılabilecek en iyi avı yapmışsınız, Üstada yakışan av olmuş, emeğinize sağlık. Bu arada Burak KARADENİZ abimize de selamlarımı iletirseniz mutlu olurum, herşey gönlünüzce olsun. ![]() |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 |
|
|
Cahit kardeşim çok güzel av yapmışsınız afiyet olsun güzeller
![]() Talip İzmir 1954 |
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
Sevgili Aşkın, Lüfer veya Sarıkanat avlamak benim için başka bir şey.Kızım bana birgün şöyle bir şey söyledi."Baba! sen balık avlamayı değil,Lüfer avlamayı seviyorsun." Galiba çok doğru bir cümle bu.Benim ailem dört kişi ama Lüfer'le beş diyoruz.Burak Karadeniz kardeşimle birlikte en güzel anılarımızdan biridir. Benim gönlümde ayrı yeri var.Sağlıcakla kal değerli kardeşim. ![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." |
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Teşekkürler ediyorum Talip kardeşim.Daha irileri sana nasip olsun...
![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Cahit bey muhteşem bir av olmuş gerçekten.İğnelerinizi öyle dolu görünce en az sizler kadar mutlu oldum.Değerli üstadımız Burak beyede sevgi ve selamlarımızı iletirseniz seviniriz üstadım.Bu güzel paylaşım ve avınız için sizleri kutlar saygılarımı sunarım.
![]() Sedat KELEŞ 22.06.1961 İzmir/Bornova b/rh+ |
|
|
|
|
#9 |
|
|
kardeşim boğazın akıntılı ve serin sularının en kral balığı çineçop larına kavuşmuşsun bereketli ve afiyet olsun.
![]() Muzaffer Karasu 10.03.1954 İZMİR Üstad herkesin içinde yasar. Açlık çeken birisine yiyecek, Susayana su verdiğinde, Üşüyeni sarıp sarmaladığında, Sevgisini sunduğunda üstadtır. |
|
|
|
|
#10 |
|
|
Kardeşim,teşekkürler ediyorum.Bir-iki defa iğne iğne çıkardık ama makinanın gücü yetmeyince elimizle çekmeye başladık.Komikti ama çok güzeldi.Sağol,varol Sedat kardeşim..
|
|
![]() |
| Eklentiler |
| boğaziçinin, Çinekopları, sarıkanatları |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|