![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Selam arkadaşlar, ben deliçoban Talip.
Kısaca kendimden bahsedeyim, doğduğumdan beri sevdalısı olduğum çupraların paşaların peşinden koşmaktayım, yıllarca gemilerde çalıştım ve gezmedigim dünya ülkesi kalmadı, teknolojiyi hiçbir zaman takip edemedim hep ilk öğrendiğim olta takımları ile avlandım ve hiçbir zaman çiftlik kenarlarında avlanmadım hep büyük balık peşinde koştum ve her zamanda Allah nasip etti ve her avımda mutlaka güzel trofe paşalar yakaladım. Bu avlarımdan geçen sene sonunda kasım aralık ayında yakalamış olduğum Paşaların videolarını Sevgili dostum arkadaşım namı değer çimentepeli Muzaffer üstat tan sizlere ulaştırmasını istedim, kendisi cumartesi günü beni ziyarete gelmişti, Site başkanımız İsmail kardeşimizde hazırlamış ve bende bu videoyu sizlerle paylaşıyorum. Bu video 1. bölümdür, dizi halinde devam edecektir hepinize selam olsun avlarınız bereketli olsun ![]() ![]() Talip İzmir 1954 |
|
|
||
| Teşekkür Edenler | Bahadır Sarıca (10 Mayıs 2010) |
|
|
#2 |
|
|
Sevgili Talip abi, senin videonu hazırlamak benim için bir zevkti.Gerçekten hayranlıkla izlediğim harika Paşalar gördüm, mükemmelsin Helal demekten başka söz bulamıyorum ve seni Ayakta
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Bende sana çok teşekkür ederim ismail kardeşim
![]() Talip İzmir 1954 |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 |
|
|
ha maşşallah
resimlerinden sonra videolarıda harika olmuş emeklerinize sağlık ... ![]() Mehmet BODUROĞLU 10.05.1974 Merkez / MANISA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Talip abi ne yaptın böyle
uzun zamandır Balığa çıkamayan birisi olarak gözlerimin pasını sildin ![]() Teşekkürler paylaşım için... ![]() Feridun Ferit AYDIN Arh(+)Pozitif 26.02.1964 İZMİR 0 532 582 31 97 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Abiler ne yaptınız Kalbim duracaktı neydi onlar
![]() .Serapmı gördüm yoksa. Bari hafta sonu koysaydınız bu videoyu ![]() .Paylaşım için teşekkürler Talip abi eline koluna saglık.![]() Necati AKKOÇ 15 06 1970 0+ rh İzmir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Talip İzmir 1954 |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Kardeşim Talıp gerçek bir çupra avcısı olduğunu ben çok iyi biliyorum Paşaların anaçları oltandan eksik olmasın kardeşim.
![]() Muzaffer Karasu 10.03.1954 İZMİR Üstad herkesin içinde yasar. Açlık çeken birisine yiyecek, Susayana su verdiğinde, Üşüyeni sarıp sarmaladığında, Sevgisini sunduğunda üstadtır. |
|
|
|
|
#9 |
|
|
![]() Feridun Ferit AYDIN Arh(+)Pozitif 26.02.1964 İZMİR 0 532 582 31 97 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
![]() |