![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
Cahit ACUN Üstadımızın Köşesi ![]() |
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sevgili kardeşlerim,
Balık avlarımda Levrek ve Lüfer avlarımın bende ayrı bir yeri vardır.At-çek Levrek avı muhteşem bir avdır.Levreğin oltaya bir anda binmesi ve oltanın ağırlaşması sizi öylesine heyecanlandırırki,gözünüz o anda hiçbir şey görmez.Beyniniz sanki durur.Bu satırları yazarken bile o muhteşem avlarım,bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor.Allah herkese buavları nasip etsin.Levrek avlarımla ilgili resimlerden birkaçını sizlerle paylaşmak istedim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." Konu İsmail ESENCAN tarafından (30 Ocak 2010 Saat 20 29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
Sevgili Cahit abim, gerçekten harika levrekler.
İzlerken mest oldum. ![]() Abim senden ricam, bu avları yaparken kullanmış olduğun sahteleri veya kullanmış olduğun canlı yemler hakkında da biraz bilgi versen ve sevgili üyelerimizi daha da bilgilendirsek ve onları da böyle güzel avlar yapmaya teşvik etsek diyorum. ![]() Paylaşım için teşekkürler Cahit abi, emeğine sağlık. ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
|
balıkçılıkta at-çek avcılığının yeri bambaşkadır.
mükemmel avlar.. tebrik ederim.. devamını dilerim.. ![]() İSMAİL ÇAKIR ÇANAKKALE-1952 |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 |
|
|
Tebrikler Cahit abi.
Maşşallahı var levreklerin. At-çek olayı bambaşka birşey olsa gerek biz deneyip atıyoruz ve boş çekiyoruz ama o bile güzel ![]() Avlarının gönlünce geçmesi dileklerimle. Paylaşım için teşekkürler... ![]() Mehmet BODUROĞLU 10.05.1974 Merkez / MANISA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Alıntı:
Kıyıdan At-çek avcılığını bir rapor halinde birazdan yayınlayacağım.Herkesin anlayacağı bir şekilde sade bir dille yazdım.Ancak bu yazdıklarım kağıt üzerinde kalmamalı,mutlaka uygulama alanı bulmalıdır.İlgin için sana teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kal,değerli kardeşim.. ![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." |
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
Teşekkürler ediyorum.Lüfer avlarını dikkatle izliyorum.Gurur duyuyorum seninle.Sağlıcakla kal.. ![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." |
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Alıntı:
İşte seninde söylediğin gibi,at-çek olayının farkı budur.Biraz önce yazdığım"KIYIDAN AT-ÇEK YÖNTEMİ İLE BALIK AVI" raporumu dikkatle oku.Faydalı olacaktır. ![]() CAHİT ACUN 25.10.1954 ISTANBUL/KADIKÖY BALIKESİR/GÖMEÇ/KARAAĞAÇ BRH+ "Denizlerimizi temiz tutalım ve deniz anamıza ihanet etmeyelim" "Aldığımız her nefesteki oksijenin yarısını denizlerden sağladığımızı unutmayalım!" "Ağaçlar sadece erozyonu önlemekle kalmayıp; Su düzenini sağlamakta, su kaynaklarını beslemekte, hava nemini düzenlemekte, havadaki tozları yere indirmekte ve küresel ısınmayı , ses kirliğini, barajların toprakla dolmasını önlemektedir." |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Üstadım gerçekten gözlerim yerinden çıktı fotoğraflara bakarken. Mest oldum sağol abim paylaşım için...
![]() Volkan KARADEMİR 1981-BUCA A+ PARANIN HERŞEYİ YAPABİLECEĞİNE İNANAN İNSAN, PARA İÇİN HERŞEYİ YAPABİLECEK İNSANDIR... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Bunlar çok güzel avlar , tebrik ediyorum avlarınızın devamını diliyorum. Paylaşım için teşekkürler.
![]() İsmail Ahmed SAYGILI A RH(+) 1978 Bornova/İZMİR |
|
|
|
|
#10 |
|
|
Üstadım, bu levrekler kuzu değil maşallah koç koç
Emeğine sağlık... Avların bu güzellikte ve daha da üsdünde olması dileğimle saygılar...
![]() MURAT VAROL ANKARA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türk demek Türkçe demektir. Lütfen Türkçe'yi düzgün bir biçimde kullanmaya gayret edelim...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
![]() |
| Eklentiler |
| avlarım, levrek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|