![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Merhaba arkadaşlar, ben Muzaffer Karasu'nun çimentepeden arkadaşıyım, onun sayesinden sizin gibi dostlarla tanışmak nasip oldu, geçen bu sene içerisinde yapmış olduğum, Çipura avlarından bir kaç kareyi paylaşmak istedim avlarımın tamamını kıyıdan yaptım kullandığım yem madya, klasik tek iğneli gezer kurşunlu çipura takımı kullandım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Talip İzmir 1954 Konu İsmail ESENCAN tarafından (19 Aralık 2009 Saat 09 49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
| Teşekkür Edenler | Çetin CANKANAT (22 Ağustos 2010) |
|
|
#2 |
|
|
Talip abi
gözümüz gönlümüz açıldı valla ![]() harika kareler. Paylaşım için teşekkürler. ![]() Mehmet BODUROĞLU 10.05.1974 Merkez / MANISA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Talip abim aramıza hoşgeldin
sefalar getirdin ![]() Maaşallah diyelim nazar deymesin,anlaşılan bundan sonra Muzaffer Dayı gibi senin de sıkı bir taraftarın olacağım,daha iyi avlarını ve paylaşımlarını her zaman bekliyor olacağız Selamlar.
![]() Mehmet TEKİN 13.04.1977 B Rh+ Menemen / İZMİR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 |
|
|
Sevgili Talip Ustam, aileye hoşgeldin.
Çipuralar gerçekten gözlerimizi kamaştırdı, helal olsun diyorum. Çimentepedeki dostların yapmış olduğu bu güzel avlardan dolayı ölmezsem, bir daha hiç ölmem herhalde. Helal diyorum, gerçekten süper avlar. |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Talıp abicim gözümüz gönlümüz açıldı trofeler harika eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.
![]() Yusuf Savaş İzmir/Gültepe 11/10/1963 Tel No.0535 8186960 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Arkadaşım Talip aramıza hoş geldin sefalar getirdin.
![]() Yapmış olduğun güzel avlardan biriyle gelmenle gözlerimizin pası silindi bu sene daha böyle Çupralar göremedik işallah hepimize nasip olur bu anaç çupralar.
![]() Muzaffer Karasu 10.03.1954 İZMİR Üstad herkesin içinde yasar. Açlık çeken birisine yiyecek, Susayana su verdiğinde, Üşüyeni sarıp sarmaladığında, Sevgisini sunduğunda üstadtır. |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Muzaffer dayı
galiba senin en çaylak arkadaşın bizim İsmail abi ![]()
![]() Mehmet BODUROĞLU 10.05.1974 Merkez / MANISA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Süper Harika Bi Av Olmuş Süpersin
![]() Burak Tayfun Akarçay 1992 A+rh Memleket : Çankırı |
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Alıntı:
![]() Muzaffer Karasu 10.03.1954 İZMİR Üstad herkesin içinde yasar. Açlık çeken birisine yiyecek, Susayana su verdiğinde, Üşüyeni sarıp sarmaladığında, Sevgisini sunduğunda üstadtır. |
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
![]() |