![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
dün akşam balığa gitmeye niyetlendim.akşam üzeri soğandereye vardım. akşam yem olarak kullanacağım midyeleri çıkarıp hazırladım.midyeler suyunu çekerken arkadaşlarla birkaç karagöz yakalayıp akşam tava yapıp yedik. hava kararınca karagöze bakmaya başladım. fakat ne hikmetse attığım yem geri geldi. 3 tane karagöz yakalayabildim.
daha fazla yorulmanın manası olmadığına karar verip istirahate çekildim. sabah 4.30 a telefonu kurup yattım.sabaha karşı bir rüya gördüm. çok iri bir çıpra yakalamıştım. gözümü açtım. rüyamış.. hayırdır inşallah dedim. telefonun alarmı çalmaya başladı.kalkıp birkaçtane yenğeç yakaladım. hava karanlık olduğu için midye ile karagöze baktım. yine vuran dokunan olmadı. hava aydınlanınca yengeç takıp çıpraya takım atmaya başladım. sabah saat 07.00 gibi attığım kamış ileri doğru asılmaya başlandı. takımı elime alıp tasmayı vurdum ama balık asılmaya devam ediyordu. bu günlerde takıma vatoz balıkları da vurduğu için vatoz olabilir diye kamışı kenara atıp elimle çekmeye başladım. geçenlerde 200 metre misinayı vatoz yakalanınca çöpe atmıştım.ama 15 kıloluk vatozuda karaya almıştım. beden 0.40 ayak 0.35 idi ama misinaya güveniyordum. test edilip onaylanmıştı. onun için rahatlıkla misinayı çekmeye başladım. balık adeta mehter takımı iki ileri bir geri yaparak gelmeye başladı. allah biliyorya vatoz diye pek özenli çekmiyordum. balık yaklaşınca ayna yapıp bir parladı.. dedim çıpra. tabi benim takımı çekmem değişti. gayet özenli çekmeye başladım. balık iri olunca çekmeside zor oluyor. misinaya ne kadar güvensem de olta balığın ağzından çıkabilir. ama zoru becerip balığı karaya aldım. ve kıyı avcılığımın trofe çıpralarından birini daha yakaladım. 4.700 kilo.luk güzel bir çıpra idi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok daha iyi avlar dilerim... ![]() İSMAİL ÇAKIR ÇANAKKALE-1952 Konu İsmail ESENCAN tarafından (16 Nisan 2010 Saat 01 43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
|
|
maşallah ismail abi çipura balinası mı bu mubarek
. Fatih Sultan zamanını bilir bu hayvan tarih dersi versin bize biraz.
![]() Kıvanç Turkol 1968 İZMİR |
|
|
|
|
#3 |
|
|
ismail üstadım abicim bu trofeye şapka çıkartlır sayın abim paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruz saygılar.
![]() Yusuf Savaş İzmir/Gültepe 11/10/1963 Tel No.0535 8186960 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 |
|
|
maşallahın var ismail abi bu ne şahane çupra böyle maşallah nazar deymasin
![]() Necati AKKOÇ 15 06 1970 0+ rh İzmir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#5 |
|
|
ismail hocam üstad ;
abicim maşallah maşallah nazar değmesin o ne güzel sey mübarek allahım yarabbı....ellerine sağlık abi allah daha çok nasip etsin sağlıkla selametle... ![]() DOĞAN ÖZCAN 1981 İZMİR ***sağlıkla bereketle huzurla oltalarınız dolsun inşallah*** ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hey maşşallah benim bildigim son 5 senenin en büyük paşası bu Allah nazardan korusun İsmail birader.
Daha irileri oltandan eksik olmasın . ![]() Muzaffer Karasu 10.03.1954 İZMİR Üstad herkesin içinde yasar. Açlık çeken birisine yiyecek, Susayana su verdiğinde, Üşüyeni sarıp sarmaladığında, Sevgisini sunduğunda üstadtır. |
|
|
|
|
#7 |
|
|
İsmail Abi, Maşallah nazar deymesin Allah böyle avların devamını nasip etsin.
Abi, o balık bayatlamıştır keşke denize salsaydın. ![]() İbrahim/İzmir/Bornova/1974 |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Sevgili İsmail Abicim, ben böyle büyüklükte bir Çipura yakalayanı Türkiye Sularında İlk defa görüyorum.
Gerçekten harikasın abim, seni ayakta alkışlıyorum ve aynı güzellikteki trofe avlarının devamını dilerim. Paylaşım için sonsuz teşekkürler. |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Tebrikler. Tek kelime ile süper...
![]() Bülent ALKURT 1973 Gaziantep |
|
|
|
|
#10 |
|
|
Tebrik ederim üstadım... Şimdiye dek gördüğüm en büyük çipura balığı bu. Kısmetinin devamını dilerim. Bu balığı denizden almak kolay olmamalı bu konuda sizi ayrıca alkışlıyorum
![]() Talip Girgin İstanbul 1962 |
|
|
![]() |
| Eklentiler |
| çipra, gerçekleşti, kilo, rüya, trofe çupralar, trofe paşalar, üstadtan trofe avları |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|