![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MİNAKOP
Umbrna Cirrosa,Schattenfisch,Ombrine Coti‚re Kötek Balığı da denir. Bütün denizlerimizin taşlık, kayalık bölgelerinin 100 - 150 m'ye varan derinliklerin dibe yakınlarında yalnız yaşar. Zaman zaman acı sulara ve nehir ağızlarına da girer. Eşkina ve Sarıağız'la aynı türdendir. Yumuşakça, kabuklu ve kurtlarla beslenir. Yaşadığı bölgenin şartlarına göre üremesini Nisandan Ağustosa kadar sürdürür. Sert ve beyaz etinin lezzeti Levreğe yaklaşır. Pişirme Biçimi Haşlama mayonezli, tava, ızgara, salata, beyaz soslu fırın Dönem Aralık - Ocak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#2 |
|
|
İsmail abi, ben kaçırmış olabilirim konuyu ama forumda hiç minekop paylaşımı oldumu.?
Ayrıca paylaşım için sağolasın, ilginç bir balık dikkatimi çekti ve inan daha önce hiç görmedim.
![]() Erol Adana 1975 |
|
|
|
|
#3 |
|
|
Minokobu yakalamasıda çok zevkli oluyor.Bir defasında 1.250 gr lık yakalamıştım.On kilo ve ü.zeri olabiliyorlar
![]() Turgay ASLAN 1958/İZMİR |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#4 | |
|
|
Alıntı:
Ben Erol kardeşime cevap veremedim, bu balığın avcılığını bilmediğimden dolayı. ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Emeğine sağlık İsmailcim...Paylaşımın için teşkk.
![]() Kayhan TEPEDELEN 1971 izmir 0.rh+ |
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
![]()
![]() Onur 1981 Sakarya B Rh+ |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Başkanım paylaşımın için teşekkürler, emeğine sağlı sen yakalamışsındır sanırım başkanım...
![]() ![]()
![]() MURAT VAROL ANKARA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türk demek Türkçe demektir. Lütfen Türkçe'yi düzgün bir biçimde kullanmaya gayret edelim...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Bilgilendirmene teşekkürler İsmail kardeşim.
![]() Bildiklerimi paylaşmak istedim.Umarım katkıda bulunurum. ![]() Kaya levreği ile büyük benzerliği var.Bunun üzerinde çapraz çizgili oluşu ayırıyor sadece. Kayalık bölgelerde,aniden karşınıza çıkabilir.Madya,sülünez,yengeç sevdiği yemlerdir. Kayalık bölgelerde yaşadığı için gezer kurşun,tek iğne öneririm.(Kıyıdan av için) Eti lezzetlidir.Tava,ızgara,sebzeli olarak fırında tavsiye ederim. Sevgi ve saygılarımla... ![]() Figani ERDOĞAN 1956 MANİSA |
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|