![]() |
| Anasayfa | Forum | Forumları Okundu Kabul Et | Bugünkü Mesajlar | Yazdığım Cevaplar | Açtığım Konular | Kimler Çevrimiçi | Arkadaş listemi göster |
|
|||||||
| ||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Gözünü para hırsı bürümüş olan bu tür kişileri nefretle kınıyorum...Yaptıkları bu defa cezasız kalmamış...
![]() oltamisina ishak BALLICA 1963-izmir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#22 |
|
|
Konuya katkı sağlıyan başta Cahit üstadım ve İsmail kardeşimiz olmak üzre herkeze sonsuz teşekkürler
![]() Sedat KELEŞ 22.06.1961 İzmir/Bornova b/rh+ |
|
|
|
|
#23 |
|
|
Emeği geçen herkese teşekkürlar..
![]() Ferdi DEMİR 1976-İZMİR BORNOVA 05546467803 |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#24 |
|
|
Süper bir olay ilgilileri kutluyorum.Tebrikler.
![]() Turgay ASLAN 1958/İZMİR |
|
|
|
|
#25 |
|
|
Emeği geçen herkese teşekkürler, bu katillere iyi bir ders oldu.
![]() Serdar KAYA 1978 0RH(+) Bornova-İZMİR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] SİGARA BIRAKILIR,İÇKİ BIRAKILIR AMA SEN VAR YA SEN; BIRAKILMAZSIN... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türk demek Türkçe demektir. Lütfen Türkçe'yi düzgün bir biçimde kullanmaya gayret edelim...
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Teşekkürler ismail kardeşim. ![]() Gürkan KOCAÇAY 1967 KÜTAHYA |
|
|
|
|
#27 |
|
|
Sn.Cahit Acun üstadıma
Sn.İsmail Esencan başkanıma Türk Deniz Kuvvetleri Sahil Güvenlik Komutanlığına Emeği geçen adını zikredemediğimiz bütün herkeze Kendi adıma,Forumum üyeleri dostlarım adına da sonsuz teşekkür ve minnetlerimi iletiyorum. Saygı ve selamlarımla. ![]() iSMAİL KÖKSAL 1953-İSTANBUL 0 RH + NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE TRAKYALI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
#28 |
|
|
Bu hainlerin cezalandırılmasında,emeği geçen herkesi KUTLUYORUM.
![]() ayşe 07.05.1958 A Rh(+) |
|
|
|
|
#29 |
|
|
Herkese sonsuz teşekkürler.... ![]() Kayhan TEPEDELEN 1971 izmir 0.rh+ |
|
|
|