1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Yardım Nasıl spin takımı oluşturmamı önerirsiniz?

'OLTA TAKIMLARI' forumunda Aynen tarafından 13 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

  1. Aynen

    Aynen Üye Balıkçı

    Katılım:
    12 Aralık 2017
    Mesaj:
    5
    Alınan Beğeniler:
    5
    Ödül Puanları:
    2
    Şehir:
    İzmir
    Herkese merhabalar,


    -Çok fazla maddi imkanım yok. Şuan için ihtiyacım olabilecek tüm malzemeler için 250tl gibi bir bütçem var. Zamanla ekleme yapmak istiyorum.
    -Spin takımı oluşturmam için gerekli, ihtiyaçını hissedeceğim malzemeler neler olabilir?
    -İzmir çevresinde avlanma yapacağım. Genellikle Bayraklı, Karşıyaka, Mavişehir, Alsancak, Güzelyalı, İnciraltı, Urla gibi kıyılarımızdan avlanmayı düşünüyorum.
    -Hedefimdeki balıklar : Levrek, Zargana, Lüfer, Çupra, Mırmır, Lidaki
    -Genelde mevsim dönem vs. gibi etkenlere çok fazla dikkat edebileceğimi sanmıyorum. Fırsat buldukça spor amaçlı deniz kıyılarında vakit geçireceğim. Bu yüzden sabah ve akşam saatlerinde faydalanabileceğim sahte yemler ve silikonlar konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
    -Spin takımımı Çupra ve Mırmır avına göre düzenlemelerde bulunsam sonuç alabilirmiyim?

    Forumdaki çoğu konuyu inceledim, fakat olta takımlarıyla alakalı çok fazla seçenek olduğundan net bir karar vermekte zorlanıyorum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
     
    İsmail ESENCAN bunu beğendi.
  2. İsmail ESENCAN

    İsmail ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    11,450
    Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Sevgili Okan, çok fazla maddi imkanın olmaması güzel bir spin takımının olmasına engel değil, her bütçeye göre illaki bir spin takım kurabiliriz.:) İzmir çevresinde av yapacak olduğundan yakalayacağın balıklar zaten kısıtlı, levrek ve çupra. Bunun haricinde gelecek balıklar şans eseri bir iki çeşit olabilir ki deneyimlerim bunu söylüyor.

    Spin olta ile değişik şekillerde avcılık yapabilirsin, geliştirdiğimiz ve onlarca hatta yüzlerce dostumuza fayda sağladığımız makalemi okumanı tavsiye ederim, sezon çupra için ölü sezon olmasına rağmen halen ( Bu gün Dahil ) çupra yakaladık ki, sende yakalayabilirsin.

    Atçekbalıkavı - Spin olta ile çupra avı teknikleri

    Takım konusunda ve avcılıkları konusunda sana yardımcı olabilirim, müsait olduğunda buyur gel misafirim ol, çayımızı içerken sohbetimizi yapar isteğin doğrultusunda da takımını kurarız kardeşim.
     
Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş